Na de vele inzendingen hebben de juryleden twintig genomineerden geselecteerd in de categorieën Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar 2021.

 

Bekijk hier de uitreiking van de Golden Service Awards 

De Live stream start op dinsdag 23 november om 16:15 uur

U heeft wellicht al meegekregen dat de situatie rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland de afgelopen dagen dusdanig is verslechterd dat de Rijksoverheid heeft besloten tot extra maatregelen. Dit om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen.
Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen. Dit betekent dat de uitreiking van de Golden Service Awards niet door kan gaan zoals gepland. We kunnen op dit moment helaas geen awardshow met diner en feestelijke borrel organiseren.

Het team van de Golden Service Awards vindt dit enorm jammer, maar vindt het ook belangrijk om zich hieraan te houden voor de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en al onze naasten.

Desondanks reiken we de Golden Service Awards wel uit.  Wij doen dit, net als vorig jaar, via een livestream online via https://servicemanagement.nl/ De Livestream zal plaatsvinden op dinsdag 23 november vanaf 16:00 uur.

 

 

 

Programma

Datum: 23 november 2021 vanaf 16:00 uur.

Binnenkort volgt meer informatie over de live stream op 23 november.
 

Presentatie

 

Frans Miggelbrink - Dagvoorzitter, Columnist
 

Contact

Linda van Iwaarden
lindavaniwaarden@vakmedianet.nl
Tel: 06 - 15227584