GOLDEN SERVICE AWARDS 2021

 

Dé dag voor de schoonmaakbranche

 

Bekijk hier de uitreiking van de Golden Service Awards 

 

 

 

De Golden Service Awards, oorspronkelijk een initiatief van Kimberly-Clark Professional, werden in 1991 voor het eerst uitgereikt in Engeland. Nederland kent het programma sinds 2002. Kern is steeds het erkennen, uitlichten en belonen van opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. 

Schoonmaaktoppers worden genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dichtbij de schoonmakers staan. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen (100 inzendingen in 2020) op basis van duidelijke criteria. De winnaars (van de vier categorieën) hebben een uitstekende mogelijkheid om zichzelf nadrukkelijk te presenteren, onder meer via uitgebreide aandacht in de nationale, regionale en lokale media.

De Golden Service Awards zijn ondergebracht in een onafhankelijke stichting. Service Management is de organisator van het evenement.

Corona Maatregelen / Lockdown

U heeft wellicht al meegekregen dat de situatie rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland de afgelopen dagen dusdanig is verslechterd dat de Rijksoverheid heeft besloten tot extra maatregelen. Dit om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen.
Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen. Dit betekent dat de uitreiking van de Golden Service Awards niet door kan gaan zoals gepland. We kunnen op dit moment helaas geen awardshow met diner en feestelijke borrel organiseren.

Het team van de Golden Service Awards vindt dit enorm jammer, maar vindt het ook belangrijk om zich hieraan te houden voor de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en al onze naasten.

Desondanks reiken we de Golden Service Awards wel uit.  Wij doen dit, net als vorig jaar, via een livestream online via https://servicemanagement.nl/ De Livestream zal plaatsvinden op dinsdag 23 november vanaf 16:00 uur.

 

 

 

De inschrijving is gesloten! 

Heeft u een kandidaat ingeschreven? dan ontvangt u in oktober een bericht of hij/zij/team bij de finalisten zit.

 

 

Schoonmaker van het Jaar

Wie is de beste schoonmaker van het jaar?

nomineer nu je top schoonmaker ➤

 

Schoonmaakleidinggevende van het Jaar 

Wie is de beste leidinggevende van het jaar?

nomineer nu je beste leidinggevende ➤

 

Schoonmaakteam van het Jaar 

Wie is jouw favoriete schoonmaakteam?

nomineer je beste schoonmaakteam ➤

 

Glazenwasser van het Jaar 

Wie is jouw top glazenwasser?

nomineer nu je beste glazenwasser ➤

 

Steun de schoonmaaksector en word partner!

De Golden Service Awards vormen een uithangbord voor de schoonmaakbranche. Een unieke kans om de naam van je organisatie te verbinden aan het event. Op deze manier laat jouw organisatie zien dat de personen die zich dag in dag uit inzetten voor een schone omgeving een warm hart toedraagt. Daarnaast kan je natuurlijk ook je eigen personeel aandragen als dit van toepassing is. Hoe meer partners zich verbinden aan het event, hoe meer wij deze kanjers in het zonnetje kunnen zetten.