Wij zijn Hago, de schoonmakers van Nederland. Schoonmakers met de filosofie van een familiebedrijf. Hago is al sinds 1943 sterk in vakmanschap en persoonlijk contact. Wij zijn er op ieder moment van de dag, want schoon is van iedereen: in het ziekenhuis, onderweg in de trein, op het vliegveld, op kantoor, op school of op de universiteit. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland en daarmee aan de hoge kwaliteit van ons leven. Hago wil ook een goede werkgever zijn voor schoonmaak, met goede contracten, eerlijke beloningen en betekenisvol werk. We zijn trots onderdeel van moederbedrijf Vebego, een organisatie met een keur aan bedrijven in facility, van glasbewassing tot groenbedrijven en van duurzame kantoorinrichting tot afvalmanagement. Onderling delen onze zusterondernemingen en Hago kennis, ervaring en expertise zodat we al onze opdrachtgevers, hoe eenvoudig of uitdagend hun wensen ook zijn, optimaal kunnen bedienen. Hago wil bovendien een goede werkgever zijn voor schoonmaak, met goede contracten, eerlijke beloningen en betekenisvol werk.

Bij Alpheios geloven we dat in ieder mens een trots en integer vakmens zit. Dat is de sleutel tot succes en vitaliteit van jouw organisatie. Samen zoeken we naar een aanpak waarmee we helpen het beste uit mens en organisatie te halen. Dat doen we met maatwerkoplossingen voor jouw organisatie en met respect voor je mensen. Trotse, vitale vakmensen staan centraal in onze oplossingen.

We prikkelen je om anders te kijken naar de uitdagingen in je schoonmaakorganisatie. We bekijken samen welke oplossingen, methodes en materialen passen en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Uiteraard ondersteunen we je ook met de implementatie als je daar behoefte aan hebt. Daarbij zorgen we dat jouw schoonmakers zich belangrijk, betrokken en verantwoordelijk voelen. Zij maken immers het verschil!


Dichtbij, Deskundig en Duurzaam; dat is Blankers Schoon, dé schoonmaakspecialist van Limburg en Oost-Brabant en totaalleverancier van facilitaire diensten. Al meer dan 55 jaar verlenen we dankbaar werk. Dat doen we met een team van ruim 300 ervaren medewerkers die zich keer op keer inzetten voor excellente schoonmaakresultaten en een optimale schoonmaakbeleving. 

Dankbaar werk
Dankbaar werk komt voort uit ons motto: ‘goed zijn voor elkaar ’. Goed zijn voor onze opdrachtgevers, onze medewerkers én voor de gemeenschap. Door te investeren in onze mensen, goed naar onze opdrachtgevers te luisteren, gericht te adviseren en schoonmaakkansen te signaleren, tillen we de schoonmaakkwaliteit naar het allerhoogste niveau. Zoals het hoort. 

Partnership
Dagdagelijks streven we ernaar onze ruim 500 opdrachtgevers - waaronder zorgomgevingen, overheidsinstellingen, kantoren, fabrieken, scholen en stations - maximaal te ontzorgen. Om aan de wensen van onze partners te voldoen werken we, waar mogelijk, strategisch samen met zusterorganisaties Schoner Werken en Slimm Facilitair.

meer informatie: www.blankersschoon.nl

 


CSU is -naast het grootste schoonmaakbedrijf- met ruim 15.000 medewerkers ook een van de grootste werkgevers in Nederland. Innovatie, Duurzaamheid en Hospitality zijn belangrijke thema’s in de bedrijfsvoering. Als familiebedrijf zit het in onze oorsprong om voor de lange termijn te gaan en aan de volgende generatie te denken. We willen het werk voor onze mensen duurzaam, leuker en lichter maken en bij klanten zorgen voor een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving. Onze werkwijze is bekroond met de Koning Willem I Prijs 2020. Ook is CSU gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder, PSO-trede 3 en acht jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. 
Meer informatie: www.csu.nl

CSU steunt de Golden Service Awards

 

 


EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij onze drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame, innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en onze uitvoering maximaal flexibel te maken, weten wij ons te onderscheiden in de markt.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving door de gast/eindgebruiker. Door deze benadering te ondersteunen met technologische toepassingen en de drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.
Meer informatie: www.ew.nl


 

Je zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. Een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van jouw sector. En je ook duidelijk laat zien dat die focus op jouw sector zorgt voor een aanpak die verder gaat dan one size fits all. Maatwerk met oplossingen gericht op jouw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Meer informatie: www.gom.nl/home

 

 


Katrin is het merk voor B2B van Metsä Tissue en Metsä Group. Katrin biedt professionele hygiëne-oplossingen met papierproducten en dispensers die voor een doelmatig en effectief gebruik zorgen. Dat bespaart verbruik en tijd maar spaart ook het milieu.

Metsä Group is een bosindustriegroep (eigendom van 104.000 Finse boseigenaren) met verantwoordelijkheidsgevoel; de belangrijkste grondstof voor haar producten is hernieuwbaar en duurzaam geproduceerd Noords hout. Duurzaamheid staat bij ons voorop in alles wat we doen. Dat betekent dat onze producten recyclebaar zijn en veilig voor zowel mens als milieu. Wij zijn ervan overtuigd dat economische groei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, en een betere levenskwaliteit voor iedereen mogelijk maken.

Meer informatie: www.katrin.com


Numatic tovert een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al hun schoonmaakproducten. Zij staan voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!
Door de kwaliteit van hun producten kunnen zij een uitzonderlijk pakket aan garantie en service voorwaarden bieden. Zij ontzorgen u volledig en staan bekend om hun servicegerichtheid en prettige manier van samenwerken. 
Meer informatie: www.numatic.nl 


Schoonmakend Nederland, de brancheorganisatie van de schoonmaaksector
Schoonmakend Nederland staat voor de ondernemers in de schoonmaakbranche. We staan dicht bij onze leden en streven ernaar om samen met hen de schoonmaakbranche beter en structureel op de kaart te zetten.
We komen op voor de belangen van onze leden, we verbinden en ondersteunen hen bij hun gezamenlijke en individuele uitdagingen. Hierdoor kunnen onze ondernemers waardevol werk bieden op een aantrekkelijke arbeidsmarkt en kunnen zij succesvol opereren in een gezond ondernemersklimaat.
Schoonmakend Nederland, voorheen OSB, is al 40 jaar de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.


Wij zijn een familiebedrijf in de schoonmaakdienstverlening. Bijna 50 jaar na de oprichting werken we nu met ruim 500 medewerkers dagelijks aan schone en representatieve gebouwen. Als regionaal bedrijf zijn we klein genoeg om een uitstekende kwaliteit en flexibiliteit bij onze opdrachtgevers te garanderen. Toch zijn we ook groot genoeg om continu te investeren in professionaliteit, opleidingen, certificeringen en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij bieden een facilitair totaalpakket gericht op diverse branches. We zijn bijvoorbeeld werkzaam in de zorg, transportsector, kinderopvang en industrie. We verzorgen bij onze klanten niet alleen het schoonmaakonderhoud, maar ook andere facilitaire diensten, zoals glasbewassing en specialistische reiniging.
Meer informatie: www.smbwillems.nl


SVS is dé opleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Wij bieden al meer dan 40 jaar een landelijk dekkend opleidingsaanbod voor de professionalisering van de medewerkers in het facilitaire werkveld. Met onze kennis en ervaring en meer dan 150 uitstekend gekwalificeerde (vak-)docenten en trainers hebben wij altijd een passend antwoord op al uw opleidingsvragen en opleidingsvolumes. Van praktijkgerichte vakopleidingen (desgewenst bij u op de werkvloer) tot managementtrainingen. Opleidingen en trainingen met een scherpe prijs én met de hoogste slagingspercentages in de branche. Of het nu gaat om open groepen, (incompany) bedrijfsgroepen of maatwerk: SVS is graag uw Partner In Opleidingen.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl