Na de vele inzendingen hebben de juryleden twintig genomineerden geselecteerd in de categorieën Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar 2021.

Op dinsdag 23 november, worden de awards uitgereikt tijdens een feestelijk diner. 

 

Programma

Datum: 23 november 2021

16.00 uur: Ontvangst 
17:00 uur: Feestelijke uitreiking  Golden Service Awards, inclusief diner
21.00 uur: Afsluiting
 

Presentatie

 

Frans Miggelbrink - Dagvoorzitter, Columnist
 

 

 

Locatie  

InnStyle Maarssen
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Routebeschrijving

Parkeren
Met ruim 1.000 gratis parkeerplekken voor de deur bent u altijd verzekerd van een plek. In no-time staat u in onze ontvangstruimte. Op de parkeerplaats treft u ook vier laadpunten voor elektrische auto’s. Komt u liever op de (OV-) fiets? Maak dan gebruik van de ruime fietsenstalling.

Toegankelijk
Een parkeerplaats vooraan? Als u ons vooraf aangeeft een gereserveerde parkeerplaats of mindervalide parkeerplaats nodig te hebben dan regelen wij dat graag voor u!

 

Coronamaatregelen


Toegangsbewijs verplicht
De locaties waar onze events, opleidingen en trainingen gegeven worden moeten van de overheid vanaf 25 september vragen om een geldig coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen tonen via de CoronaCheck-app, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is daarbij gewaarborgd. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt voor controle van het bewijs.
Heb je geen (werkende) smartphone, dan kun je een coronatoegangsbewijs maken en uitprinten via coronacheck.nl.

Gratis testen via testenvoortoegang

Ben je (nog) niet volledig gevaccineerd of kun je geen herstelbewijs laten zien, maak dan een gratis testafspraak via testenvoortoegang (zie ook de infographic onderaan dit bericht):
1. Ga naar testenvoortoegang
2. Ga naar ‘maak een afspraak’
3. Selecteer bij ‘kies activiteit’ voor ‘overige binnenactiviteit’
4. Kies bij de datum en het tijdstip van je training of opleiding.
5. Vervolgens kun je jouw testlocatie en -tijdstip kiezen (altijd binnen 24 uur voor aanvang van de training), je gegevens invullen en je afspraak bevestigen.
Na de test kun je dan een coronatestbewijs aanmaken in de CoronaCheck-app. Deze toon je bij binnenkomst bij de locatie, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is altijd beschermd. Je gegevens worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.
Handhaving door locatie
De uitbater van de horecagelegenheid cq evenementenlocatie doet de handhaving. De gemeente kan controleren of de uitbater goed handhaaft. Vakmedianet speelt daar verder geen rol in.

Contact

Linda van Iwaarden
lindavaniwaarden@vakmedianet.nl
Tel: 06 - 15227584