Numatic tovert een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al hun schoonmaakproducten. Zij staan voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!
Door de kwaliteit van hun producten kunnen zij een uitzonderlijk pakket aan garantie en service voorwaarden bieden. Zij ontzorgen u volledig en staan bekend om hun servicegerichtheid en prettige manier van samenwerken. 
Meer informatie: www.numatic.nl 

Bij Alpheios geloven we dat in ieder mens een trots en integer vakmens zit. Dat is de sleutel tot succes en vitaliteit van jouw organisatie. Samen zoeken we naar een aanpak waarmee we helpen het beste uit mens en organisatie te halen. Dat doen we met maatwerkoplossingen voor jouw organisatie en met respect voor je mensen. Trotse, vitale vakmensen staan centraal in onze oplossingen.

We prikkelen je om anders te kijken naar de uitdagingen in je schoonmaakorganisatie. We bekijken samen welke oplossingen, methodes en materialen passen en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Uiteraard ondersteunen we je ook met de implementatie als je daar behoefte aan hebt. Daarbij zorgen we dat jouw schoonmakers zich belangrijk, betrokken en verantwoordelijk voelen. Zij maken immers het verschil!


CSU is -naast het grootste schoonmaakbedrijf- met ruim 15.000 medewerkers ook een van de grootste werkgevers in Nederland. Innovatie, Duurzaamheid en Hospitality zijn belangrijke thema’s in de bedrijfsvoering. Als familiebedrijf zit het in onze oorsprong om voor de lange termijn te gaan en aan de volgende generatie te denken. We willen het werk voor onze mensen duurzaam, leuker en lichter maken en bij klanten zorgen voor een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving. Onze werkwijze is bekroond met de Koning Willem I Prijs 2020. Ook is CSU gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder, PSO-trede 3 en acht jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. 
Meer informatie: www.csu.nl

CSU steunt de Golden Service Awards

 

 


Wij creëren een vijfsterren gastvrijheid voor iedereen en willen dat iedere dag nóg beter doen. 


Wij zijn EW. We zijn een top vijf-schoonmaakorganisatie in Nederland en bieden een hoogkwalitatieve multi service dienstverlening.
Wat ons anders maakt? Door onze jarenlange ervaring in de hotelsector zijn hospitality en het 24/7 inspelen op wisselende gebruikersaantallen sterk verankerd in ons DNA. Dit vertalen we vandaag de dag succesvol door binnen andere sectoren. 
Wij zijn doeners en verbinders. Wij zetten die extra stap en maken graag die extra meter, zodat wij het iedere dag nóg beter doen. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar. 
Onze mensen zorgen ervoor dat jij elk moment van de dag in een prettige (werk)omgeving verblijft: gastvrij, hygiënisch en veilig. Wij zijn betrokken bij al onze mensen en dragen positief bij aan hun leven, door werkplezier en persoonlijke ontwikkeling.
Wij investeren in duurzame relaties en luisteren naar jou en jouw ambities, zodat we ons samen blijven doorontwikkelen. We zijn de betrouwbare partner waar je altijd iets extra’s van mag verwachten. 

 

 


 

Je zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. Een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van jouw sector. En je ook duidelijk laat zien dat die focus op jouw sector zorgt voor een aanpak die verder gaat dan one size fits all. Maatwerk met oplossingen gericht op jouw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Meer informatie: www.gom.nl/home

 

 


Schoonmakend Nederland, de brancheorganisatie van de schoonmaaksector
Schoonmakend Nederland staat voor de ondernemers in de schoonmaakbranche. We staan dicht bij onze leden en streven ernaar om samen met hen de schoonmaakbranche beter en structureel op de kaart te zetten.
We komen op voor de belangen van onze leden, we verbinden en ondersteunen hen bij hun gezamenlijke en individuele uitdagingen. Hierdoor kunnen onze ondernemers waardevol werk bieden op een aantrekkelijke arbeidsmarkt en kunnen zij succesvol opereren in een gezond ondernemersklimaat.
Schoonmakend Nederland, voorheen OSB, is al 40 jaar de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.