Neem contact op en lees meer informatie

Heeft u vragen over bijvoorbeeld het insturen van cases of het nomineren van de Schoonmaker van het Jaar? Neem dan contact met ons op.

Dat kan via het e-mailadres info@goldenserviceawards.nl of info@goldenserviceawards.be

Winnaars 2017

Schoonmakers van het Jaar: Janice Goossens en Marinio Babel
Winnaar Innovatie Award: Hago Rail Services
Winnaar MVO Award: Initial

Winnaars 2016

Schoonmakers van het Jaar: Khadija Rifi en Danny Jalhay
Winnaar Innovatie Award: Hydrowashr
Winnaar MVO Award: Hago Zorg

Organisatie

De operationele organisatie van de Golden Service Award verkiezingen is in handen van Vakmedianet, uitgever van onder andere Service Management en Facto

Bezoekadres:
Prinses Margrietlaan 3
2404 HA Alphen aan den Rijn

Correspondentie-adres:
Postbus 448
2400 AK Alphen aan den Rijn

Tel: 088-5840800 (algemeen)

De onafhankelijke Stichting Golden Service Awards bewaakt de uitgangspunten van de competitie en verkiezingen en ziet toe op de aanpak van de verkiezing.

Neem contact met de klantenservice van Vakmedianet:

Klantenservice
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Prijs:
Het bijwonen van de themamiddagen en de uitreiking Schoonmaker van het Jaar kost € 69 per evenement. Voor genomineerden, sponsoren en ambassadeurs worden gratis kaarten beschikbaar gesteld.

Betaling
Na afloop van het evenement ontvangt u de factuur van B+B Vakmedianet B.V. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien uw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vakmedianet door te bellen naar T: 088-5840888 of door een email te sturen naar klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van het evenement kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het evenement bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het evenement bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Lees meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Algemene Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van de algemene voorwaarden vindt u hier.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.