Let’s keep it clean is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren, huurders van woningcorporaties of cliënten van zorginstellingen. We overtuigen en inspireren eindgebruikers. Niet met een opgeheven vingertje, maar met creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving.
Meer informatie: icsgroep.nl

 

Wij zijn een familiebedrijf in de schoonmaakdienstverlening. Bijna 50 jaar na de oprichting werken we nu met ruim 500 medewerkers dagelijks aan schone en representatieve gebouwen. Als regionaal bedrijf zijn we klein genoeg om een uitstekende kwaliteit en flexibiliteit bij onze opdrachtgevers te garanderen. Toch zijn we ook groot genoeg om continu te investeren in professionaliteit, opleidingen, certificeringen en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij bieden een facilitair totaalpakket gericht op diverse branches. We zijn bijvoorbeeld werkzaam in de zorg, transportsector, kinderopvang en industrie. We verzorgen bij onze klanten niet alleen het schoonmaakonderhoud, maar ook andere facilitaire diensten, zoals glasbewassing en specialistische reiniging.
Meer informatie: www.smbwillems.nl

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.
Meer informatie: www.csu.nl

CSU steunt de Golden Service Awards

 

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij onze drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame, innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en onze uitvoering maximaal flexibel te maken, weten wij ons te onderscheiden in de markt.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving door de gast/eindgebruiker. Door deze benadering te ondersteunen met technologische toepassingen en de drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.
Meer informatie: www.ew.nl

Met onze schoonmaak dragen wij bij aan een prettig gevoel bij mensen. Aan veilig en hygiënisch kunnen werken, productief kunnen zijn. Aan een omgeving die bijdraagt aan succes. Want iedereen wordt blij van schoon.
Of de focus in uw sector of gebouw extra ligt op hygiëne, op schoonbeleving of veiligheid: Wij weten ‘schoon’ de juiste invulling mee te geven. Daarom verdiepen we ons in de bedrijfscultuur van u als opdrachtgever. Daarom maken we uw visie en bevlogenheid tot de onze, daarom denken we vanuit de behoeften van medewerkers, gasten, bezoekers, patiënten of studenten: Zo laten we uw organisatie strálen!

Meer informatie: www.gom.nl/home

Katrin is het merk voor B2B van Metsä Tissue en Metsä Group. Katrin biedt professionele hygiëne-oplossingen met papierproducten en dispensers die voor een doelmatig en effectief gebruik zorgen. Dat bespaart verbruik en tijd maar spaart ook het milieu.

Metsä Group is een bosindustriegroep (eigendom van 104.000 Finse boseigenaren) met verantwoordelijkheidsgevoel; de belangrijkste grondstof voor haar producten is hernieuwbaar en duurzaam geproduceerd Noords hout. Duurzaamheid staat bij ons voorop in alles wat we doen. Dat betekent dat onze producten recyclebaar zijn en veilig voor zowel mens als milieu. Wij zijn ervan overtuigd dat economische groei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, en een betere levenskwaliteit voor iedereen mogelijk maken.

Meer informatie: www.katrin.com

Numatic gaat voor gezichten met een lach. Vakmanschap en schoonmaken met plezier, iedere dag.
De stofzuigers, machines en materialen zijn duurzaam en sterk. Ze zorgen voor een schone omgeving, thuis en op het werk.
Met service en passie voor het vak. Bieden wij klanten en gebruikers kennis en gemak.
Samen zorgen wij vandaag voor de dag van morgen!
Meer informatie: /www.numatic.nl/