Golden Service Awards 2020

Dé waardering voor de schoonmaakbranche

 

 

Welkom bij de Golden Service Awards!

De waardering voor schoonmakers en het belang van schoonmaak kunnen haast niet groter zijn dan nu tijdens de coronacrisis. Schoonmakers staan aan de frontlinie van de bestrijding en het belang van hygiëne staat meer dan ooit voorop.

Met de Golden Service Awards tonen we de waardering voor de schoonmaak dan ook graag. We doen dat in vier categorieën: Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Schoonmaakteam van het Jaar en de nieuwe categorie Glazenwasser van het Jaar. Welke toppers gaan er met de prijzen vandoor? Vanwege de coronamaatregelen is de awardshow dit jaar digitaal, maar daardoor wel voor iedereen beschikbaar

 

Kijk de awardshow terug

 

De awardshow begint bij 14:00 minuten. 

Golden Service Awards | 3 december from Live Server on Vimeo.

 

CSU ondersteunt Golden Service Awards

 

 

 

Finalisten zijn bekend!

De jury heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen.

Bekijk de finalisten>

 

 

 

ICS is ambassadeur van de Golden Service Awards

Evelyn Kolkman, winnaar Leidinggevende van het Jaar 2019

En opeens is het dan zover. “Dan sta je met vijf man op een podium in Kamerik. Ik was er zó van overtuigd dat de dame die naast mij stond, met haar 25 jaar ervaring en een tien voor de managementopleiding, zou winnen. Maar toen werd mijn naam geroepen! Ik heb een dag nodig gehad om te beseffen dat ik echt had gewonnen. Mijn man zei die avond tegen mij: ‘Geniet ervan, je hebt het verdiend! Het is de kroon op je harde werk van de afgelopen 3,5 jaar.’ En ik geniet er nog steeds van.” 

Kolkman vertelt dat mensen op straat in het dorp haar nog steeds aanspreken over dat ze in de krant heeft gestaan. “Dat is wel heel apart om mee te maken. Daarnaast kreeg ik veel felicitaties op het werk. Mijn werkgever was ook superblij. Voor het hele schoonmaakbedrijf is die erkenning natuurlijk een eer. Want ik kan het niet alleen: ik ben ook afhankelijk van de mensen op kantoor, de medewerkers om mij heen, van iedereen binnen het bedrijf.” 

Terugblik 2019