Nomineer úw Schoonmaker van het Jaar

Wilt u uw schoonmaakmedewerker nomineren als Schoonmaker van het Jaar 2017? U kunt hem of haar inschrijven tot en met 1 september 2017.

Nomineer uw Schoonmaker van het Jaar
Waarom verdient uw collega het om Schoonmaker van het Jaar 2017 te worden? Wilt u onderstaande vragen zo specifiek mogelijk invullen. U kunt hiervoor maximaal 200 woorden per antwoord gebruiken.

De jury gaat alle inzendingen beoordelen op basis van de vooraf opgestelde criteria. Hieruit worden 20 kandidaten geselecteerd - 10 per land - die door de jury worden bezocht. Dit leidt tot een selectie van 5 finalisten per land.

Na het inzenden van uw nominatie ontvangt u hiervan een bevestiging per email.

Tip!
​Bij de Schoonmaker van het Jaar verkiezing kijkt de jury naar inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding, ervaring, kennis(overdracht), vaardigheden en relatie met de opdrachtgever en het eigen team. Hoe beter u de voordracht op die punten beschrijft, hoe meer kans uw kandidaat maakt om verkozen te worden tot Schoonmaker van het Jaar 2017!

De velden met een * zijn verplicht.
(0123456789)
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.